Natūraliai saldus morkų pyragas

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Natūraliai saldus morkų pyragas
Natūraliai saldus morkų pyragas
Natūraliai saldus morkų pyragas
Autorius apie receptą: Tobulas sveikuoliškas pyragas, purus, saldus, minkštas nors jame nėra nei cukraus ir nei glitimo. Tobulas sveikuoliškas pyragas, purus, saldus, minkštas nors jame nėra nei cukraus ir nei glitimo. Edita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai morkų
4 vienetai kiaušinių
120 gramų kukurūzų miltų
100 gramų medaus (ištirpinto)
100 gramų kokosų aliejaus (ištirpinto)
1 sauja džiovintų vaisių (datulių, slyvų ar razinų)
15 gramų maltų linų sėmenų
5 gramai kepimo miltelių
3 gramai malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išsiplakame, supilame ištirpintą medų, ištirpintą kokoso aliejų.
2.
Džiovintus vaisius išmirkome. Išmirkytus sutriname elektriniu trintuvu.
3.
Morkas sutarkuojame.
4.
Miltus, kepimo miltelius, cinamoną, maltus linų sėmenis sumaišome.
5.
Į kiaušinių masę suberiame morkas ir miltų mišinį. Išmaišome. Sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
6.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Kepimo laikas priklauso nuo orkaitės galingumo ir kepimo formos dydžio.
7.
Puošiau juodo šokolado, kokoso aliejaus ir trupučio medaus glajumi. Galima puošti vyšniomis ar kitomis uogomis.
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]tas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital