Natūraliai saldūs avižiniai blynai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Natūraliai saldūs avižiniai blynai
Natūraliai saldūs avižiniai blynai
Natūraliai saldūs avižiniai blynai
Natūraliai saldūs avižiniai blynai
Autorius apie receptą: Šiandien pas mus pusryčiams viso grūdo avižinių dribsnių blyneliai, su obuoliais, be cukraus! Blyneliai kepami labai greitai, viens, du ir padaryta. O kokio gardumo mmm...Taigi, Šiandien pas mus pusryčiams viso grūdo avižinių dribsnių blyneliai, su obuoliais, be cukraus! Blyneliai kepami labai greitai, viens, du ir padaryta. O kokio gardumo mmm...Taigi, skubu surašyti receptuko, nes jei dar nepusryčiavote, galėsite išsikepti gardžių blynelių. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
100 gramų avižinių dribsnių (pilno grūdo)
150 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas bananų
1 vienetas obuolių
2 šaukštai avižinių miltų
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį sviesto (lydyto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį berti avižinius dribsnius, supilti pieną, suberti miltus ir išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį dėti bananą, sutrinti šakute, obuolį sutarkuoti burokine tarka, įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.
3.
Į dubenį su avižinių dribsnių mase sudėti vaisių masę ir gerai išmaišyti. Įberti druskos ir permaišyti.
4.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti. Dėti po šaukštą paruoštos tešlos ir kepti blynelius iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital