Natūraliai saldūs apelsinų guminukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Natūraliai saldūs apelsinų guminukai
Autorius apie receptą: Šie naminiai guminukai pagaminami tikrai paprastai! Tik 3 ingredientai ir jokio cukraus! Gaminau jau kelis kartus, tai skaniausi buvo iš saldžiausių ir gerai prinokusių apelsinų. Šie naminiai guminukai pagaminami tikrai paprastai! Tik 3 ingredientai ir jokio cukraus! Gaminau jau kelis kartus, tai skaniausi buvo iš saldžiausių ir gerai prinokusių apelsinų. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustų)
30 gramų želatinos milteliai
2 šaukštai medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į nedidelį dubenį supilkite šviežiai spaustas apelsinų sultis. Po to sudėkite želatiną ir gerai išmaišykite. Palikite želatiną 10 minučių išbrinkti.
2.
Garų vonelėje pašildykite išbrinkusią želatiną, kol ištirps ir taps skysta iki vientisos masės. Neužvirkite želatinos!
3.
Į šiltą želatiną įdėkite medaus, išmaišykite.
4.
Formelę iš anksto padėkite ant pjaustymo lentelės ar kitos lygios ir stabilios plokštumos, kad supylus skystį būtų patogu jas įdėti į šaldytuvą. Supilstykite masę į silikoninę saldainių formelę. Įdėkite į šaldytuvą, kol sustings.
5.
Guminukus laikykite sandariame indelyje, geriausia šaldytuve.
Patarimai:
Apelsinų sulčių spaudimas. Apelsinų sultis spaudžiau iš 3 apelsinų. Išspaustas apelsinų sultis dar perkošiau per sietelį, bet galite ir nekošti palikti su apelsinų minkštimu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital