Natūraliai fermentuota sula

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Natūraliai fermentuota sula
Nuotrauka ir video LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Ar žinojote, kad pavasarinę sulą galima išsaugoti vasarai ir atėjus karščiams atsigaivinti puikiu, natūraliai gazuotu gėrimu? Šįkart jums papasakosiu, kaip tai padaryti. Ar žinojote, kad pavasarinę sulą galima išsaugoti vasarai ir atėjus karščiams atsigaivinti puikiu, natūraliai gazuotu gėrimu? Šįkart jums papasakosiu, kaip tai padaryti. Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 litrai sulos (tinka tiek klevų, tiek beržų)
3 vienetai serbentų šakelių (ar kiek daugiau, iki 5)
1 sauja tamsių razinų (apie 20-30g)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sulą supilame į stiklainį, dedame serbentų šakeles ir saują razinų (ar daugiau, nuo jų kiekio priklausys gėrimo saldumas).
2.
Stiklainį užsukame ir nešame į rūsį arba dedame į šaldytuvą.
3.
Po 1.5-2 mėnesių jau galima ragauti. Bet nelaikykite ilgiau pusmečio, nes skonis bus nebemalonus.
Patarimai:
Serbentų šakeles rinkitės jau su pumpurėliais - jie bus natūralus aromatizatorius.
Taupyk laiką - užsisakyk iš Wolt. Daugiau >>
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital