"Napoleono užkandis"

AUTORIUS:
Vitalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
"Napoleono užkandis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g margarino VILNIUS kepiniams
260 g miltų
100 g vandens
1 šaukštas acto
Kremui:
1 litras pieno
1stiklinė miltų
1 nepilna stiklinė cukraus
100 g margarino VILNIUS kepiniams
0,5 stiklinės cukraus pudros
braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą ruošti: Gerai atšaldytą margariną supjaustyti gabaliukais ir sukapoti su miltais, kad būtų kaip kruopelės. Tada sužerti į krūvelę ir iš lėto pilti vandenį sumaišytą su actu, nenustojant kapoti. Gautą tešlą atšaldyti, padalinti į 5 dalis, iškočioti ir iškept, pagal norimą formą, o likusias atraižas taip pat iškepti, jos bus panaudotos tortui apibarstyti, trupiniams. Kremas: miltus ir cukrų sumaišyti su šiltu pienu, kad nebūtų kruopelių ir virti ant nedideles ugnies, be perstojo maišant iki grietinės tirštumo. Atvėsinti nuolat maišant, kad nesusidarytų plutelė. Margariną ir pudrą išmaišyti iki baltumo. Po to į margarintą dėti vis po šaukštą virto kremo ir gerai išplakti. Tuomet belieka iškeptus lakštus pertepti ir pabarstyti braškėmis. Skanaus:)
AUTORIUS: Vitalija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
jonas
2015-04-24 23:03
I Napaljono torta nepanasu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital