Napoleonas su lašišos ir ikrų kremu

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Napoleonas su lašišos ir ikrų kremu
Autorius apie receptą: Jei tik mėgstate lašišą ir nesaldžius tortus! Paprasčiausi produktai kartais nustebina netikėtai puikiu rezultatu. Lygiai taip pat ir su šiuo nesaldžiu tortu! Puikiai tinka Jei tik mėgstate lašišą ir nesaldžius tortus! Paprasčiausi produktai kartais nustebina netikėtai puikiu rezultatu. Lygiai taip pat ir su šiuo nesaldžiu tortu! Puikiai tinka sotesniems pietums - man tai buvo tikras atradimas. (...daugiau) Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (šalto)
200 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų tepamo varškės sūrelio
400 gramų šaltai rūkytos lašišos
100 gramų raudonieji ikrai
1 sauja krapų
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šalta sviestą sutarkuoti į miltus ir pirštais trinti į trupinius. Berti druską, įmušti kiaušinius, dėti grietinę ir išmaišyti. Minkyti tešlą ir suformuoti tešlos kamuolį. Tešlos neperminkyti, kad neištirptų sviestas. Tešlą padalinti į 4 dalis, sudėti į maišelį ir dėti 2 - 3 valandoms į šaldytuvą.
2.
Ant kepimo popieriaus kočioti lakštus iki ~0.5 cm storio, apipjaustyti kraštus pagal norimą formą (~24 cm skersmens). Subadyti šakute, kad pernelyg neiškiltų.
3.
Iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti kiekvieną lakštą apie 10 - 15 minučių. Palikti atvėsti. Taip pat iškepti ir apipjaustytus kraštus, juos sutrupinti.
4.
Lašišą susmulkinti elektriniu maisto smulkintuvu, sumaišyti su puse tepamo sūrelio, smulkintais krapais ir 1 šaukštu majonezo. Likusį sūrelį išmaišyti su ikrais.
5.
Surinkti tortą: dėti vieną tešlos lakštą, aptepti lašišos kremu, ikrais, dėti lakštą, dėti lakštą, vėl tepti kremais ir t.t. Švelniai paspausti. Aptepti kraštus ir viršų. Pabarstyti trupiniais.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital