Namuose sūdyta silkė

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Namuose sūdyta silkė
Autorius apie receptą: Švelni, aromatinga. Švelni, aromatinga. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai silkės (didelių, nesūdytų)
2 litrai vandens (virinto)
12 šaukštų akmens druskos
4 šaukštai cukraus
8 vienetai pipirų (žirnelių)
8 vienetai kvapiųjų pipirų (žirnelių)
3 vienetai lauro lapų
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuplauti silkę po tekančiu vandeniu.
2.
Pipirus pasmulkinti.
3.
Į 3 litrų stiklainį pilti 2 litrus virinto vėsaus vandens. Suberti druską, cukrų, stambiai susmulkintus pipirus, lauro lapus, išmaišyti. Į stiklainį sudėti silkę, užpilti aliejumi ir padėti į šaldytuvą 3 paroms.
4.
Jeigu silkės akys raudonos, silkė dar mažai įsisūrėjo.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital