Namų gamybos čili padažas

AUTORIUS:
Veronika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Namų gamybos čili padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 čili pipirai
2 skiltelės česnako
50 ml acto
0,5 a.š. druskos
1 v. š. žuvies padažo
1 v. š. sojos padažas
1 v. š. kukurūzų krakmolas
3 v. š. vandens
2 v. š. aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš pipirų išimkite grūdelius, nebent norite kad padažas būtų dar aštresnis. Sumalti, arba kitaip susmulkinti pipirus. Česnaką taip pat susmulkinti. Sumaišyti česnaką, čili, druską ir actą. Viską supilti į puodelį, užpilti sojos ir žuvies padažus. Užpilti aliejaus ir pakaitinti 5 min.
Krakmolą sumaišyti su vandeniu. Krakmolą supilti į čili padažą, maišyti kol pradės viskas tirštėti. Viską supilti į stiklainį. Laikyti šaldytuve.
AUTORIUS: Veronika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital