Naminių ledų sumuštiniai su braškėmis (arba kitomis uogomis)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Ledų sumuštiniai su braškėmis uogomis
Autorius apie receptą: Paprastai ir labai greitai paruošiami, vasara ir braškėmis kvepiantys, maloniai saldūs ir labai gražūs – trys rausvos spalvos atspalviai viename ledų sumuštinyje! Paprastai ir labai greitai paruošiami, vasara ir braškėmis kvepiantys, maloniai saldūs ir labai gražūs – trys rausvos spalvos atspalviai viename ledų sumuštinyje! Pjaustykite sumuštinius norimos formos gabalėliais jau visiškai sustingusius, o tuomet dar trumpam grąžinkite į šaldiklį, kad sutvirtėtų, jei spėjo atšilti. Valgykite tiesiog rankomis, o jei norite, kad būtų šiek tiek minkštesni, prieš ragaudami dešimt minučių palaikykite kambario temperatūroje. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų braškių (arba kitų mėgstamų uogų)
500 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
1 šaukštelis vanilės pastos (arba vanilinio cukraus)
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto (397 g)
100 gramų braškių džemo (arba kitokio mėgstamo džemo)
350 gramų sausainių (kvadratinių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Braškes maisto smulkintuvu sutrinkite iki tyrės. Atidėkite į šalį.
2.
Grietinėlę ir vanilės pastą supilkite į plakimo dubenį. Elektriniu plaktuvu išplakite iki minkštų, formą laikančių putų.
3.
Supilkite ir palengva įmaišykite saldintą sutirštintą pieną.
4.
Paruoštą masę padalinkite į dvi maždaug lygias dalis. Vieną dalį sumaišykite su trintomis uogomis.
5.
Kepimo formą (apie 20x30 cm dydžio) išklokite kepimo popieriumi. Vienu sluoksniu išdėliokite kvadratinius sausainius. Jei reikia perpjaukite juos perpus, kad pilnai užpildytumėte visą kepimo formos dugną.
6.
Supilkite ir tolygiai paskleiskite braškinį sluoksnį.
7.
Ant viršaus šaukšteliu uždėkite braškių uogienę. Sukamaisiais judesiais perbraukite šakute, kad tolygiai pasiskirstytų ir šiek tiek įsimaišytų į braškių sluoksnį.
8.
Užpilkite vanilinį sluoksnį. Paskirstykite kuo tolygiau.
9.
Galiausiai ant viršaus išdėliokite antrą sausainių sluoksnį.
10.
Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldiklyje apie 5-6 valandas (arba ilgiau).
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital