Naminis vytintas jautienos kumpis

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vytinta jautiena kumpis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas jautienos kumpio
40 gramų jūros druskos
30 gramų cukraus
10 vienetų kadagio uogų
1 šaukštas malta kava
10 gramų pipirų (stambiai maltų)
pagal poreikį raudono vyno (naudojau paprastą sausą)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Jautienos kumpį perpjauti į 4 dalis.
2.
Mėsą įtrinti cukrumi, kava, pipirais, kadagio uogomis, tuomet ir 4 paras laikyti šaltai, kas dieną vis pavartant.
3.
Užpilti mėsą raudonu vynu, kad apsemtų ir laikyti 6 valandas.
4.
Išėmus iš vyno nusausinti, suvynioti į kepimo popierių, suraišioti ir vytinti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Aleksandra
2021-02-03 06:57
Kiek dienų reikia vytinti po išmirkimo? ATSAKYTI
Gintarė
2021-02-03 09:59
Gali užtrukti savaitę - dvi, gali ir kiek daugiau, labai priklauso nuo drėgnumo ir temperatūros namuose :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital