Naminis vištienos kebabas

AUTORIUS:
Renata Šakalytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminis vištienos kebabas
Naminis vištienos kebabas
Naminis vištienos kebabas
Naminis vištienos kebabas
Naminis vištienos kebabas
Naminis vištienos kebabas
Naminis vištienos kebabas
Autorius apie receptą: Kas gi nemėgsta kebabų? Jiems tikrai sunku atsispirti, o ypač šiems! Paruošite nesudėtingai, ilgai neužtruksite, o kiekvienu kąsniu tiesiog mėgausitės. Kas gi nemėgsta kebabų? Jiems tikrai sunku atsispirti, o ypač šiems! Paruošite nesudėtingai, ilgai neužtruksite, o kiekvienu kąsniu tiesiog mėgausitės. Renata Šakalytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų maltos vištienos
200 gramų raudongūžių kopūstų
200 šaukštų grūdėtos varškės
4 šaukštai miltų (savaime kylan2i7)
4 šaukštai jogurto, natūralaus
3 šaukštai aštraus padažo "harissa"
1 šaukštas agavos sirupo (arba medaus)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis raudonojo vyno acto
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruošti kopūstus. Sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti kopūstą, įpilti šlakelį raudono vyno acto, šlakelį alyvuogių aliejaus, šaukštą agavų sirupo arba medaus, įdėti druskos pagal skonį.
2.
Paruošti paplotėlius, inde sumaišyti miltus, jogurtą, aliejų, įdėti druskos. Gerai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis ir iškočioti paplotėlius.
3.
Paplotėlius kepti po kelias minutes ant kiekvienos pusės, kol pradės švelniai ruduoti.
4.
Vištienai paruošti, į vištienos faršą įpilti aliejaus, įdėti druskos ir harisos padažą. Gerai išminkyti.
5.
Rankomis suformuoti nedidelius kotletus ir kepti, kol apskrus.
6.
Ant iškepto paplotėlio sudėti kopūstus, vištieną, ant viršaus užpilti grūdėtą varškę ir susukti.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital