Naminis sprandinės vyniotinis su vaisiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminis sprandinės vyniotinis su vaisiais
Naminis sprandinės vyniotinis su vaisiais
Naminis sprandinės vyniotinis su vaisiais
Autorius apie receptą: Pagaminau gardų kiaulienos sprandinės vyniotinį su maltos kalakutienos ir abrikosų įdaru. Toks vyniotinis puikiai tiks artėjančioms šventėms, o ir skoniu tikrai neteks Pagaminau gardų kiaulienos sprandinės vyniotinį su maltos kalakutienos ir abrikosų įdaru. Toks vyniotinis puikiai tiks artėjančioms šventėms, o ir skoniu tikrai neteks nusivilti, tai jau garantuoju. Vyniotinį gaminau iš kiaulienos sprandinės ir maltos kalakutienos. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
500 gramų kiaulienos sprandinės (apytikriai)
400 gramų maltos kalakutienos
1 saujelė džiovintų abrikosų (žr. patarimus)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių (naudojau paprikos)
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį džiovintų špinatų
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos sprandinę supjausčiau gabaliukais, lyg pjaustyčiau kepsnius. Taip pavyko padaryti 6 vienetus.
2.
Gabaliukus iš vienos puses pamušiau mėsos muštuku juos paplonindama ir pagardinau mėsos prieskoniais, prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais.
3.
Kalakutieną pagardinau prieskoniais, smulkintu svogūnu, pipirais ir druska.
4.
Kepimui skirtą plėvelę patiesiau ant stalviršio. Sprandinės gabaliukus sudėjau vieną šalia kito, ant viršaus sudėjau sluoksnį kalakutienos ir išmirkytus abrikosus.
5.
Naudodama plėvelę susukau vyniotinį, apvyniojau plėvele, stipriai surišau galus ir viską perrišau virve.
6.
Kepiau vyniotinį įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros apie 1 valandą.
7.
Iškeptą vyniotinį paslėgiau sunkesniu daiktu (gali būti sunkesnė pjaustymo lentelė) ir palikau šaldytuve nakčiai.
8.
Atvėsintą vyniotinį apibarsčiau džiovintų špinatų ir paprikos prieskoniais, supjausčiau ir tiekiau.
Patarimai:
Džiovintų abrikosų paruošimas. Prieš naudojant džiovintus abrikosus, juos pirmiausia reikia išmirkyti - dėti į dubenį, užpilti karštu vandeniu ir palaikyti apie 15 minučių. Tuomet išgriebti, nusausinti ir naudoti pagal receptą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital