Naminis spanguolių kisielius

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Naminis spanguolių kisielius
Naminis spanguolių kisielius
Naminis spanguolių kisielius
Autorius apie receptą: Man svarbiausi patiekalai ant Kūčių stalo yra žinoma kalėdaitis, kitaip dar plotkute vadiname, kūčiukai su aguonpieniu ir spanguolių kisielius. Šie trys visada būna ir Man svarbiausi patiekalai ant Kūčių stalo yra žinoma kalėdaitis, kitaip dar plotkute vadiname, kūčiukai su aguonpieniu ir spanguolių kisielius. Šie trys visada būna ir privalomi yra mano Kūčių stalui. Tradicinis yra spanguolių kisielius. Receptą radau kulinariniame žurnale „Beatos virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 mililitrų spanguolių
3 šaukštai cukraus (apytikriai, pagal skonį)
2 vienetai gvazdikėlių
1.5 litro vandens
100 mililitrų vandens (šalto, krakmolui)
3 šaukštai krakmolo
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Spanguoles nuplauname, sutriname maisto smulkintuvu. Supilame į puodą, užpilame vandeniu, beriame gvazdikėlius. Užverdame. Suberiame cukrų. Išmaišome ir ragaujame ar skonis geras, jei trūksta beriame daugiau cukraus.
2.
Į šaltą vandenį suberiame krakmolą ir išmaišome, kad gerai ištirptų.
3.
Plona srovele supilame krakmolą į kisielių. Gerai išmaišome. Užverdame. Nukeliame nuo ugnies.
4.
Viršų pabarstome cukrumi, kad ant vėstančio kisieliaus neužsitrauktų plėvelė.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital