Naminis saldžiarūgštis pomidorų padažas su slyvomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Naminis saldžiarūgštis pomidorų padažas su slyvomis
Autorius apie receptą: Jei turite daug slyvų ir daug pomidorų, tuomet pats laikas pasigaminti šį pomidorų padažą. Saldžiarūgštis ir pikantiško skonio tiks pagardinti daugelį patiekalų. Jei Jei turite daug slyvų ir daug pomidorų, tuomet pats laikas pasigaminti šį pomidorų padažą. Saldžiarūgštis ir pikantiško skonio tiks pagardinti daugelį patiekalų. Jei naudojamos slyvos labai rūgščios, dėkite daugiau cukraus. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kilogramai pomidorų
500 gramų mėlynųjų slyvų
250 gramų svogūnų
200 gramų cukraus
100 mililitrų acto
1 šaukštas druskos
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pomidorus, svogūnus ir slyvas (išimkite kauliukus) supjaustykite kubeliais. Visas daržoves sudėkite į puodą ir retkarčiais pamaišant virkite 1,5 val.
2.
Tada sumalkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės, sudėkite visus prieskonius, išmaišykite ir virkite dar apie 0,5 - 1 val. arba tol, kol padažas bus norimo tirštumo.
3.
Išpilstykite į sterilius stiklainiukus, užsukite dangteliais ir palikite atvėsti kambario temperatūroje. Laikykite vėsioje vietoje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital