Naminis pomidorų padažas

AUTORIUS:
Margarita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Naminis pomidorų padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kg pomidorų
1,5 kg morkų
1,5 kg svogūnų
100 g druskos
200 ml aliejaus
200g cukraus
200ml acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus, morkas ir svogūnus smulkiai supjaustyti.
Daržoves sumaišykite su aliejumi, cukrumi, druska ir actu. Daržoves palaikyti vėsiai apie 12h. Po to sudėti į puodą, užvirinti, tada ugnį sumažinti ir pakaitinti ant ugnies nuolat maišant apie 20-30 min, iki padažas patirštės, o daržovės bus minkštos. Karštą supilti į paruoštus iškaitingus stiklainius ir sandariai užsukti.
AUTORIUS: Margarita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital