Naminis paštetas

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Naminis paštetas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kiaulienos subproduktų:
2 inkstai
1 kasa
1 kg kepenų
1 kg plaučių
200 g riebių lašinių
1 svogūnas
pipirai
malti lauro lapai
mairūnas
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus gerai išmirkyti, bei išvirti vandenyje su druska, pipirais ir lapeliais. Lašinius supjaustyti gabaliukais, o likusią mėsą sumalti kartu su svogūnu. Pridėti mairūno, pipirų, lapelių, pagal skonį druskos, gerai išmaišyti. Sukimšti į skrupulingai išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadyti adata ir pavirti 10 min. silpnai sūdytame vandenyje.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital