Naminis migdolų sviestas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminis migdolų sviestas
Naminis migdolų sviestas
Naminis migdolų sviestas
Naminis migdolų sviestas
Autorius apie receptą: Puikus skaidulų, vitamino E, kalcio, kalio, geležies, magnio ir naudingųjų riebalų šaltinis. Manau, akivaizdu, kad migdolų sviestas yra itin puikus užkandis fiziškai Puikus skaidulų, vitamino E, kalcio, kalio, geležies, magnio ir naudingųjų riebalų šaltinis. Manau, akivaizdu, kad migdolų sviestas yra itin puikus užkandis fiziškai aktyviems žmonėms. Jis ypač skanus su traškiomis obuolių skiltelėmis, užteptas ant ryžių paplotėlio ar įmaišytas į košę. Labai svarbu prieš malimą riešutus pakepinti. Tokiu būdu išsiskiria juose esantys aliejai, riešutai tampa daug lengviau sumalami ir įgauna nuostabų skonį bei aromatą. Matavimui naudojama 250 ml stiklinė. Ingredientai skirti 1.8 litro trintuvo indui, jei Jūsų trintuvas mažesnės talpos, ingredientų kiekį mažinkite. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 stiklinės migdolų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Migdolus paskleiskite ant kepimo skardos ir kepinkite apie 15 minučių arba kol šie paruduos ir taps kvapnūs. Atvėsę migdolai turi būti traškūs. Atvėsinkite migdolus, kol šie bus tik lengvai šilti ir suberkite į trintuvo indą.
2.
Pasirinkite vidutinį trintuvo greitį, kol riešutai bus sumalti į miltus, tuomet pasirinkite stipriausią režimą. Jei Jūsų trintuvas turi specialų įrankį – grūstuvą, pasinaudoję juo, nuolat stumkite masę link trintuvo ašmenų. Matysite, kaip masė skystėja ir tampa vis švelnesnė. Nelaikykite trintuvo įjungto galingiausiu režimu ilgiau nei minutę – taip apsaugosite variklį nuo galimo perkaitimo. Po minutės trintuvą išjunkite, leiskite jam pravėsti ir vėl kartokite. Dažniausiai užtenka trijų - keturių kartų po minutę, kad migdolų sviestas būtų baigtas.
3.
Mentele sviestą išpilkite į pasiruoštą indelį ir, prieš uždarydami, leiskite jam visiškai atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital