Naminis migdolų pienas

AUTORIUS:
Gintautė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Naminis migdolų pienas
Naminis migdolų pienas
Naminis migdolų pienas
Naminis migdolų pienas
Autorius apie receptą: Migdolų pieną galima pagaminti namuose nesudėtingai ir greitai, o ir sunkiai randamų produktų taip pat nereikia. Migdolų pieną galima pagaminti namuose nesudėtingai ir greitai, o ir sunkiai randamų produktų taip pat nereikia. Gintautė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens
150 gramų migdolų
1 vienetas minkštų datulių (didelės arba 2 mažesnių)
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Migdolus gerai nuplauti. Užpilti dideliu kiekiu šalto vandens ir mirkyti per naktį. Išmirkius vandenį nupilti, migdolus perplauti.
2.
Migdolus dėti elektrinį trintuvą drauge su datule (prieš tai išimti kauliuką), vanilės ekstraktu ir žiupsneliu druskos. Supilti vandenį.
3.
Viską trinti apie 1-3 minutes, kol migdolai susitrins į košelę.
4.
Paruoštą migdolų pieną perkošti per marlę ar specialių maišą.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Tikslus trynimo laikas labai priklausys nuo naudojamo trintuvo galingumo.
Pieną laikykite sandariame inde šaldytuve šaltesnėje šaldytuvo vietoje. Suvartokite per 3-4 dienas.
AUTORIUS: Gintautė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital