Naminis medaus tortas

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 121)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 121)
Naminis medaus tortas
Autorius apie receptą: Pats pačiausias mano gaminamas tortas. Šeima be jo neįsivaizduoja nei vienos šventės. Tik būtinai jį gaminkite prieš dieną ar bent iš vakaro, nes pastovėjęs jis dar Pats pačiausias mano gaminamas tortas. Šeima be jo neįsivaizduoja nei vienos šventės. Tik būtinai jį gaminkite prieš dieną ar bent iš vakaro, nes pastovėjęs jis dar skanesnis. (...daugiau) Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Medus, skystas, 1 stiklinė
Cukrus, 1 stiklinė
Kiaušiniai, 3 vienetai
Sviestas, 200 gramų
Kvietiniai miltai, 5 stiklinės
Kepimo milteliai, 1 šaukštelis

Kremui:
1 litras riebios grietinės
6 šaukštai cukraus pudros
0,5 šaukšto citrinos sulčių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Kiaušinius, medų, cukrų, sviesta sudedame į didesnį indą ir apie 15 minučių vis pamaišydami kaitiname ant garų. Dar kiek pakaitinę, nukeliame nuo garų ir greitai suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išmaišome. Tešlą palaikome šaldytuve apie 1,5 val. Tada ją padalijame į 6 dalis, iškočiojame ir iškepame apvalius lakštus (prieš kepimą subadyti, kepti 200 laipsnių orkaitėje). Iš tešlos likučių iškepamas lakštas kuris vėliau sumalamas apibarstymui. Kremui grietinę išsukame su mikseriu, sudedame cukraus pudrą ir plakdami po mažu supilame citrinos sultis. Pertepame viršų, apibarstome trupiniais ir papuošiame. Tortas skaniausias pastovėjęs šaldytuve bent per naktį, o geriausiai - parą. Tada lakštai prisigeria kremo ir būna labai labai skanu.
AUTORIUS: Gintarė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (5)
Jurate
2016-09-06 14:12
Labai skanus torciukas.daug kartu gaminau.lengvai gaminamas ir puikaus skonio. ATSAKYTI
labas
2011-11-10 12:58
labai skanu ATSAKYTI
Andzelika
2011-11-06 17:07
tinka tiek tikras, tiek dirbtinis medus. Išbandyta. Po bandymų visuomet dedu tik dirbtinį medų. ATSAKYTI
loreta
2011-11-06 14:05
Visada ji kepu bet jei norint kad gautusi dar skanesnis grietines reikia idarui reikia det ne 1 litra o 1,5 liro, tada jis gaunasi slapesnis :) ATSAKYTI
akvile
2011-06-10 10:55
o tinka dirbtinis medus? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital