Naminis Kuršėnų vyniotinis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Naminis Kuršėnų vyniotinis
Naminis Kuršėnų vyniotinis
Naminis Kuršėnų vyniotinis
Autorius apie receptą: Manau, kad pasakoti apie jo skonį nėra prasmės, o receptu pasidalinsiu, tiksliau gal priminsiu, nes mano puslapyje jis tikrai buvo publikuotas. Kuršėnų vyniotinį papuošiau Manau, kad pasakoti apie jo skonį nėra prasmės, o receptu pasidalinsiu, tiksliau gal priminsiu, nes mano puslapyje jis tikrai buvo publikuotas. Kuršėnų vyniotinį papuošiau tirpintu šokoladu, šviežiomis braškėmis. Iškepė puikus, labai skanus desertas, kuris dar ir papuošė stalą. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai kvietinių miltų
Įdarui:
250 gramų varškės (arba kreminės varškės)
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinio baltymus atskirti nuo trynių.
2.
Trynius sudėti į dubenį, suberti cukrų ir išplakti elektriniu plaktuvu.
3.
Į dubenį su tryniais persijoti miltus ir išmaišyti.
4.
Kiaušinio baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti į trynių masę.
5.
Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi ir sudėti paruoštą masę. Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 12 - 15 minučių.
6.
Kambario temperatūros sviestą sudėti į dubenį ir išplakti iki purumo.
7.
Varškę sudėti į dubenį ir labai gerai išmaišyti iki vientisos masės, įberti cukraus pudros. Sudėti sviestą ir išmaišyti.
8.
Iškeptą biskvitą padėti ant virtuvinio rankšluosčio, nuimti kepimo popierių ir susukti. Kai biskvitas atvės, jį ištiesti, sutepti paruoštu varškės įdaru ir vėl susukti, apsukti maistine plėvele. Vyniotinį dėti į šaldytuvą visai nakčiai.
9.
Prieš tiekiant galima pabarstyti cukraus pudra ar papuošti tirpintu šokoladu.
Patarimai:
Jei naudosite kreminę varške, jos papildomai stipriai išmaišyti nebereikia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital