Naminis kiaulienos šoninės vyniotinis

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Naminis kiaulienos šoninės vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 ir 1/5 kilogramo šoninė
2 vienetai kiaulės liežuvio
150 gramų džiovintų slyvų
1 vienetas morkų (didelės)
1 galva česnako
2 šaukštai želatinos
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šoninę įtrinti druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir laikyti parą.
2.
Liežuvius išvirti ir nulupti.
3.
Ant šoninės išdėlioti liežuvius, morkas, slyvas, česnakus, pagardinti druska, pipirais, užberti sausą želatiną. Viską susukti į vyniotinį, keliose vietose surišti. Įvynioti į kepimo rankovę ir dar kartą suraišioti.
4.
Dėti į puodą, įpilti vandens, kad apsemtų ir virti 2 valandas. Po virimo suspausti lentele su svoriu ir palikti pastovėti per naktį.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Zofija
2021-12-01 22:53
Čia jau gaunasi ne vyniotinis, o lašiniuotis. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital