Naminis karkos vyniotinis su vištiena

AUTORIUS:
Algirdas Mažeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Karkos vyniotinis su vištieną
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaulienos karkos
2 vienetai vištienos ketvirčių
1 vienetas morkų
1 galva česnako
4 šaukštai sojos padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš karkos ir vištienos išpjauti kaulus. Karką perpjauti šone, kad ją galima būtų išskleisti į išklotinę.
2.
Karką ir vištieną įtrinti prieskoniais, smulkintu česnaku, sojos padažu, druska ir pipirais. Palikti marinuotis parai.
3.
Ant stalo ištiesti maistinę plėvelę, dėti išskleistą karką, išdėlioti vištieną, juostelėmis pjaustytą morką.
4.
Mėsą standžiai aprišti virvute, kad neišsiskleistų.
5.
Karką dėti į karštą vandenį ir virti 2 valandas.
6.
Išvirusią mėsą atvėsinti tame sultinyje, kuriam virė, o tada ištraukti, dėti ant didesnės lėkštės ar lentelės, uždėti antrą lentelę, paspausti svoriu ir palikti pernakt pastovėti.
7.
Nuimti virvutę ir pjaustyti riekelėmis.
AUTORIUS: Algirdas Mažeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital