Naminis faršo vyniotinis

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Naminis faršo vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų kiaulienos faršo
200 gramų kiaulienos nugarinės
1 vienetas bulvių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek česnako
šiek tiek prieskonių
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulvę nuskutam ir sutarkuojam per smulkią tarką, tarkius sudedame į faršą. Sudedam smulkintą svogūną, česnaką, prieskonius ir viską gerai išminkom.
2.
Kiaulienos nugarinę supjaustom ir išmušam kaip kepsnius, pabarstom prieskoniais ir sudedam vieną šalia kitos.
3.
Ant viršaus sudedam faršą, viską gražiai susukam ir dedam ant maistinės plėvelės ar į kepimo rankovę. Susukam ir užrišam galus.
4.
Verdam apie 1 valandą 30 minučių. Išvirus suslegiam, atvėsinam ir paliekam šaldytuve per naktį.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital