Naminis desertinis varškės sūris su aguonomis ir persikais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminis desertinis varškės sūris su aguonomis ir persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 gramų varškės (naminės)
400 gramų persikų
200 gramų jogurto, vyšninio (arba kito)
150 gramų cukraus
80 mililitrų vandens
40 gramų želatinos
2 šaukštai aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į varškę sudėti cukrų, aguonas, jogurtą ir sultis iš konservuotų persikų. Viską išmaišyti ir sutrinti elektriniu trintuvu.
2.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti išbrinkti. Vėliau pakaitinti, kad visiškai ištirptų ir palikti atvėsti.
3.
Persikus supjaustyti nedidelias kubeliais.
4.
Į varškės masę sudėti persikus, želatiną ir gerai išmaišyti. Viską supilti į norimą formą ir porai valandų palikti šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital