Naminis desertinis varškės sūris su aguonomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Desertinis varškės sūris su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 gramų varškės (naminės arba pirktinės)
150 gramų grietinėlės, 35% riebumo
8 gramai želatinos
šiek tiek cukraus (pagal skonį)
šiek tiek maltų aguonų (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti išbrinkti. Vėliau pakaitinti, kad visiškai ištirptų ir palikti atvėsti.
2.
Varškę su cukrumi ir grietinėle išsukti elektriniu plakikliu iki purios masės.
3.
Sudėti aguonas, želatiną ir gerai išmaišyti. Masę sudėt į norimą formą ir palikti šaldytuve sustingti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rita
2017-09-17 08:00
Šį kartą be aguonų gaminau, nes neturėjau. Uogienės ant sūrio užsidėjau ir labai skanu, o ir be uogienės liuks! ATSAKYTI
Vilma
2017-09-19 09:10
Vietoj aguonų džiovintų spanguolių į varškę galima įmaišyti. Bent jau man labai patiko toks variantas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital