Naminis aguonų pienas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Naminis aguonų pienas
Autorius apie receptą: Aguonų pienas kūčių stalui. Aguonų pienas kūčių stalui. Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens (verdančio)
1 stiklinė aguonų (naudokite pilko atspalvio aguona)
0.5 stiklinės cukraus (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį berti aguonas ir užpilti verdančio vandens tiek, kad apsemtų ir bent 2-3 val. palikti pastovėti iki kol išbrinks.
2.
Išbrinkus aguonoms, vandenį nupilkite, bet jo neišpilkite.
3.
Aguonas kelis kartus permalkite mėsmale, supilti vandenį, įpilti dar šiek tiek virinto vandens ir atskiesti. Tuomet berkite cukrų. Jeigu norite, galite permaišytą pieną perkošti per sietelį.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital