Namininis vištienos ketvirčių vyniotinis orkaitėje

AUTORIUS:
Milda Linkauskienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Namininis vištienos vyniotinis orkaitėje
Namininis vištienos vyniotinis orkaitėje
Namininis vištienos vyniotinis orkaitėje
Autorius apie receptą: Paprastai pagaminamas, bet labai skanus vištienos vyniotinis. Tinka pateikti ir per šventes, ir valgyti kas dieną. Paprastai pagaminamas, bet labai skanus vištienos vyniotinis. Tinka pateikti ir per šventes, ir valgyti kas dieną. Milda Linkauskienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai vištienos ketvirčių (nedidelių)
200 gramų faršo (tiks bet koks mėgiamas)
4 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių paukštienai
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Gražiai nukaulinau ketvirčius ir nuėmiau skūrą. Įtryniau paukštienos prieskoniais, išspaustu česnaku, druska ir pipirais. Palikau pastovėti 1 valandą (galima ir ilgiau).
2.
Tada tiesiau skūreles šiek tiek užleisdama vieną ant kitos.
3.
Ant viršaus dėjau ketvirčių mėsytę, taip pat užleisdama, o į viduriuką dėjau faršo juostelę (prieš tai faršą pagardinau druska, pipirais ir mėsos prieskoniais)
4.
Gražiai susukau, suvyniojau į foliją ir idėjau į blėką su trupučiu vandens.
5.
Kepiau apie 1h 20min iki 190 laipsinių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
6.
Iškepus leidau atvėsti ir laikiau per naktį vėsiai (galima šaldytuve). O ryte pjaustėm ir skanavom.
AUTORIUS: Milda Linkauskienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Marija
2021-12-12 18:17
Aš nuo visos vištos nuimu oda pagamintų faršą idedu truputį kiaulienos viršų įtarimų česnaku ir kepu būtinai reikia paslėgti ATSAKYTI
Ilona
2020-12-22 09:24
O surišti ir iškepus paslėgti nereikia? ATSAKYTI
Indrė
2020-12-28 09:29
Galima surišti ir lengvai paslėgti :) ATSAKYTI
Saulė
2017-02-28 21:16
Mano mamytė panašiai darydavo, pasakiškai skanus būdavo. Būtinai išbandysiu šį jūsų receptą, ačiū! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital