Naminiai žuvies piršteliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Naminiai žuvies piršteliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų žuvies faršas
2 vienetai svogūnų
4 šaukštai krakmolo
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai aliejaus (svogūnams pakepinti)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek miltų
šiek tiek džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į žuvies faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, pipirus, išmaišyti. Sudėti smulkintus ir pakepintus svogūnus, krakmolą ir išmaišyti. Jei masė per skysta, dėti daugiau krakmolo, faršo masė turi būti kaip kotletų.
2.
Sušlapinti rankas, paimti faršo gabalėlį, apvolioti miltuose, suformuoti žuvies pirštelius. Merkti į kiaušinio plakinį, pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital