Naminiai vištienos ketvirčių vyniotiniai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vištienos ketvirčių vyniotiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vienetai vištienos ketvirčių
1 sauja džiovintų abrikosų (mirkytų)
1 sauja petražolių
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nevirtus vištienos ketvirčius nukaulinti, pagardinti pipirais ir druska, pabarstyti smulkinto česnako.
2.
Ant vieno ketvirčio dėti petražolių, ant kito - abrikosų ir formuoti vyniotinius. Vynioti į medžiagos gabalėlį arba vyniotiniams skirtą popierių ir surišti.
3.
Į kepimo formą įpilti šiek tiek vandens, kad vyniotiniai nekibtų prie skardos. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 25 minutes. Iškepus lengvai paslėgti ir palikti per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital