Naminiai virtiniai su kepenėlėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Virtinukai su kepenėlėmis
Virtinukai su kepenėlėmis
Virtinukai su kepenėlėmis
Virtinukai su kepenėlėmis
Autorius apie receptą: Virtiniai su kepenėlių įdaru? M? Patys paprasčiausi virtiniai, tik šiek tiek kitoks įdaras juos padaro ypatingais. Pamenu būdama paauglė labai nemėgau cepelinų su mėsa arba Virtiniai su kepenėlių įdaru? M? Patys paprasčiausi virtiniai, tik šiek tiek kitoks įdaras juos padaro ypatingais. Pamenu būdama paauglė labai nemėgau cepelinų su mėsa arba kepenėlėmis. O kaip tyčia, šeimoje visi mėgo cepelinus su kepenėlėmis ir juos laikas nuo laiko virdavo. Man tada būdavo verdami su varške, nes juos tuo metu labai mėgau, o dabar - atvirkščiai. Tad gavusi temą žurnalui: kepenėlės, ilgai negalvojau ir sujungiau du vaikystės patiekalus į krūvą: virtiniai ir kepenėlės. Jei mėgstate kepenėles, tikiu, kad patiks. Naujas skonis ir naujos emocijos, prisiminus paauglystėje taip nemėgtų cepelinų su kepenėlėmis. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
120 mililitrų vandens (apytikriai)
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų kepenėlių (virtų)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovintas rozmarinas
0.5 šaukštelio džiovintų petražolių
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
Virimui:
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, išplakti, supilti aliejų, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
2.
Į dubenį su kiaušinių plakiniu įberti stiklinę miltų ir gerai išmaišyti, tuomet vėl berti dalį miltų ir vėl gerai išmaišyti. Kai tešla jau nebesimaišys šaukštu, palaipsniui pilti vandenį, tešla turi būti minkšta, elastinga, nelipti prie rankų. Išminkius tešlą ją atidėti į šoną.
3.
Įdarui kepenėles sumalti, svogūną ir česnaką sutarkuoti, suberti į dubenį.
4.
Į dubenį su kepenėlėmis įberti rozmarino, petražolių, paprikos miltelius, druską ir pipirus, gerai išmaišyti.
5.
Iš tešlos kočioti ploną lakštą ir stikline išspausti apskritimus. Į kiekvieno apskritimo centrą dėti kepenėlių įdaro, užlenkti kraštelius, tuomet sulipinti vieną kampelį prie kito ir suformuoti virtinukus.
6.
Į puodą pilti vandens, įberti druskos, užvirti, sudėti paruoštus virtinius ir virti apie 8 - 15 minučių. Tiekti su norimu padažu arba naudoti obuolių actą, jame vos vos pamirkyti virtinukus ir skanauti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aušra
2023-10-09 18:54
Taisykit receptą,vandens mažai!
250 ml 500g miltų!!!!!
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital