Naminiai varškės sūreliai su baltu šokoladu ir džiovintomis uogomis

AUTORIUS:
Rita Simoneliene
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminiai varškės sūreliai su baltu šokoladu ir džiovintomis uogomis
Autorius apie receptą: Subalansuota vaikams ir anūkams, bet bet tinka ir mums! Gaminau pagal TV laidoje pamatytą receptą. Subalansuota vaikams ir anūkams, bet bet tinka ir mums! Gaminau pagal TV laidoje pamatytą receptą. Rita Simoneliene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 pakeliai varškės
šiek tiek balto šokolado (100)
4 šaukštai cukraus (galima keisti medumi, sirupu ar kondensuotu pienu)
2 šaukštai sviesto (galima keisti kokosų aliejumi)
3 šaukšteliai grietinės (tinka ir jogurtas ar grietinėlė)
1 sauja džiovintų uogų (tinka spanguolės, vyšnios ar razinos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę blenderiu sutriname su cukrumi, kambario temperatūros sviestu bei grietine iki vientisos masės.
2.
Keksiukų formelių kraštus (geriausia naudoti silikonines formeles, nes lengviau iš jų išsiims) ištepame tirpintu šokoladu ir trumpam padedame į šaldiklį, kad sustingtų. Jeigu norisi storesnio šokolado sluoksnio, galima išėmus iš šaldiklio patepti dar kartą ir vėl dėti, kad sustingtų.
3.
Kai šokoladas sustingsta, formeles pripildome varškės įdaro. Dedame į šaldytuvą, kad viskas gerai sustingtų. Geriausia palaikyti šaldytuve per naktį, tada labai lengvai išsiima iš keksiukų formelių.
AUTORIUS: Rita Simoneliene
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital