Naminiai Scones

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Naminiai Scones
Autorius apie receptą: Angliški pusryčiai - naminiai Scones! Minkštos, drėgnos, trapios bandelės skaniausios dar šiltos. Angliški pusryčiai - naminiai Scones! Minkštos, drėgnos, trapios bandelės skaniausios dar šiltos. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
325 gramai kvietinių miltų
250 mililitrų kefyro
75 gramai sviesto (šalto)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir persijokite.
2.
Sviestą supjaustykite gabalėliais ir dėkite į miltus, lengvai pirštais viską ištrinkite (nieko baisaus, jei liks sviesto gabalėlių, jie padarys šiuos kepinius minkštesniais). Supilkite kefyrą, suberkite druską ir rankomis arba šaukštu lengvai maišykite, kol tešla sušoks į vieną lipnų rutulį. Tik nepermaišykite!
3.
Dėkite tešlą ant kepimo popieriaus lakšto ir iškočiokite ar suspauskite rankomis iki 2 cm storio. Stikline ar sausainių formelę
4.
Išdėkite tešlą ant pergamentinio popieriaus lakšto ir suploninkite, suformuodami apie 2 cm storio apskritimą. Stiklinės pagalba išspauskite apskritimus ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos taip, kad nesiliestų kepant.
5.
Kepkite 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min arba kol paruduos ir taps traškūs.
6.
Pateikiau su rūkyta lašiša, mocarelos sūriu bei gražgarstėmis, pagardinau balzaminio acto kremu.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital