Naminiai sausi pusryčiai

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Naminiai sausi pusryčiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g avižiniųi dribsnių
75 g migdolų
40 g kokoso drožlių
50 g moliūgo sėklų
25 g sezamo sėklų
50 g džiovintų bananų
75 g razinų
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai medaus
2 šaukštai vandens
0,5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiekvienas gali pasiruošti pagal mėgiamus ingredientus šiuos sausus pusryčius, jie bus naturalūs, be chemijos ir kitų nereikalingų priemaišų. Dubenyje sumaišome visus birius produktus, išskyrus razinas ir bananus. Medų pašildome, kad suskystėtų, įmaišome aliejų ir vandenį. Pilame į dubenį ir gerai viską išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir ant didelės skardos paskleidžiame mišinį. Kepame 20-30 min., kas 10 minučių permaišydamos. Nesudeginkite, jei atrodo, kad mišinys stipriai ruduoja, geriau pamažinkite temperatūrą. Baigus kepti ir atvėsinus įmaišykite razinas. Valgykite kaip įprastus miuslius - su jogurtu, pienu, varske ar megstamais desertais, berkite ant vaisių. Tai jūsų gaminti natūralūs pusryčiai! Skanaus!
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital