Naminiai pieninio šokolado triufeliai su kava ir druska

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminiai pieninio šokolado triufeliai su kava ir druska
Autorius apie receptą: Saldžios Kalėdinės dovanėlės, pagaminta rankomis ir su meile! Labai gardus, tobulybės ir skonio viršūnė! Saldžios Kalėdinės dovanėlės, pagaminta rankomis ir su meile! Labai gardus, tobulybės ir skonio viršūnė! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų pieniško šokolado
200 gramų sviesto
100 mililitrų grietinėlės
100 gramų kavos pupelių
2 šaukštai kakavos (milteliais)
2 žiupsneliai jūros druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kavos pupeles suberti į konditerinį maišelį ir sunkiu daiktu, pvz., virtuviniu plaktuku sutraiškyti.
2.
Sutraiškyas pupeles suberti į prikaistuvį ir užpilti grietinėlę. Užvirti, nukelti nuo ugnies ir palikti, kol atvės.
3.
Išlydyti šokoladą, supilti per sietelį grietinėlę ir išmaišyti. Nuolat maišant, po truputį sudėti sviestą ir maišyti iki vientisos masės.
4.
Masę supilti į formą be dugno, apibarstyti druska ir palikti valandai šaldytuve, kad sustingtų. Išimti iš formos, supjaustyti norimo dydžio kubeliais ir apvolioti kakavos milteliuose.
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
2017-12-21 14:00
Kas tas prikaistuvas yra? ATSAKYTI
Ugnė
2017-12-21 15:13
Prikaistuvas - toks mažiukas puodas su viena rankena, paprastai storesniu dugnu :) Galite naudoti ir puodą, tik nedidelį, nes kitaip ta visa masė vos dugną dengs ir pridegti gali. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital