Naminiai pieninio šokolado triufeliai su kava ir druska
AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 6)
Autorius apie receptą:
Saldžios Kalėdinės dovanėlės, pagaminta rankomis ir su meile! Labai gardus, tobulybės ir skonio viršūnė!
Saldžios Kalėdinės dovanėlės, pagaminta rankomis ir su meile! Labai gardus, tobulybės ir skonio viršūnė!
Justyna
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų
pieniško šokolado
200 gramų
sviesto
100 mililitrų
grietinėlės
100 gramų
kavos pupelių
2 šaukštai
kakavos
(milteliais)
2 žiupsneliai
jūros druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kavos pupeles suberti į konditerinį maišelį ir sunkiu daiktu, pvz., virtuviniu plaktuku sutraiškyti.
2.
Sutraiškyas pupeles suberti į prikaistuvį ir užpilti grietinėlę. Užvirti, nukelti nuo ugnies ir palikti, kol atvės.
3.
Išlydyti šokoladą, supilti per sietelį grietinėlę ir išmaišyti. Nuolat maišant, po truputį sudėti sviestą ir maišyti iki vientisos masės.
4.
Masę supilti į formą be dugno, apibarstyti druska ir palikti valandai šaldytuve, kad sustingtų. Išimti iš formos, supjaustyti norimo dydžio kubeliais ir apvolioti kakavos milteliuose.
Prikaistuvas - toks mažiukas puodas su viena rankena, paprastai storesniu dugnu :) Galite naudoti ir puodą, tik nedidelį, nes kitaip ta visa masė vos dugną dengs ir pridegti gali.
ATSAKYTI