Naminiai moliūgų makaronai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Naminiai moliūgų makaronai
Autorius apie receptą: Namuose pagaminti makaronus yra paprasčiau, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Nusipirkti ir išsivirti ženkliai greičiau, bet skonis stipriai skiriasi. Šiame recepte Namuose pagaminti makaronus yra paprasčiau, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Nusipirkti ir išsivirti ženkliai greičiau, bet skonis stipriai skiriasi. Šiame recepte naudojami speltų rūšies kviečių miltai, kurie yra sveikesni už įprastus. (...daugiau) Ieva, Dar kąsnelį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušinių
300 gramų speltų miltų (šviesių + šiek tiek pabarstymui, minkymui ir kočiojimui)
2 šaukštai moliūgų tyrės (receptas čia)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį įmuškite kiaušinius, dėkite moliūgų tyrę, suberkite miltus. Sumaišykite ir išminkykite tešlą. Palengvinimui galima naudoti virtuvės kombainą. Jei tešla lipni, reikia dėti daugiau miltų, jei per biri - dar šiek tiek tyrės.
2.
Stalą gausiai pabarstykite miltais.
3.
Paruoštą tešlą padalinkite nedidelėmis dalimis ir, naudojant makaronų gamybos mašinėlę, ruoškite lakštus. Gaminant be mašinėlės, tešlą užtektų dalinti į dvi - tris dalis ir pakankamai plonai iškočioti. Iškočiotą tešlą supjaustykite vidutinio pločio juostelėmis.
4.
Makaronus dėkite į sūdytą verdantį vandenį ir virkite 1-2 minutes.
5.
Gardinkite mėgstamu padažu ir sūriu ar kitais priedais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital