Naminiai mėsainiai

AUTORIUS:
Vilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Naminiai mėsainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g jautienos faršo
300 g kiaulienos faršo
1 kiaušinio
"Heins" padažo
"Helman`s" majonezo
6 bandelės mėsainiams
Garstyčios
Salotų lapų
150 g olandiško sūrio
6 griežinukai šoninės (kumpio)
3 marinuotų agurkų
1 svogūno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į indą sudėti kiaulienos ir jautienos faršą, įmušti kiaušinį, dėti padažo ir gerai išminkyti. Bandeles perpjauti pusiau (jeigu nėra perpjautos) ir apkepti sausoje orkaitėje. Vidinę pusę aptepti majonezo ir garstyčių mišiniu. Iš mėsos suformuoti plokščius maltinukus ir pakepti orkaitėje ant grotelių. Tada ant kiekvienos bandelės puselės dėti po salotų lapą, karštą maltinuką, sūrio riekę, kepinto kumpio ar šoninės griežinėlį, marinuotą agurkėlį (tiks ir konservuoti pomidorai), svogūno žiedus ir uždėkite kitas bandelių puses.
AUTORIUS: Vilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital