Naminiai marmeladiniai saldainiai

AUTORIUS:
Rasa Sakalauskaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminiai marmeladiniai saldainiai
Autorius apie receptą: Sultis naudojau namines, bet tinka ir pirktinės. Patį receptuką užmačiau kažkur internete benaršant, nuo jo truputį paimprovizavau ir štai kokie skanėstai gavosi. Sultis naudojau namines, bet tinka ir pirktinės. Patį receptuką užmačiau kažkur internete benaršant, nuo jo truputį paimprovizavau ir štai kokie skanėstai gavosi. Rasa Sakalauskaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 mililitrų sulčių (naudojau namines spaustas)
200 gramų cukraus
100 mililitrų vandens
2 šaukštai želatinos
4 šaukštai citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sultimis užpilti 2 kupinus šaukštus želatinos. Aš naudojau namines sultis (mėlynės, obuoliai, kivis, morka), bet galima naudoti ir pirktines.
2.
Kol želatina išbrinks, užvirti vandenį, į jį įberti cukrų ir virti, kol skystis taps permatomas.
3.
Cukraus sirupą šiek tiek atvėsinti ir supilti želatiną. Pamaišyti, kol želatina ištirps, tada įpilti citrinos sultis ir išmaišyti.
4.
Galiausiai viską supilti į formelę (aš naudojau stačiakampę kekso kepimo formą) ir įdėti šaldytuvą. Sustingus supjaustyti gabaliukais ir apvolioti cukruje.
AUTORIUS: Rasa Sakalauskaitė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jolanta
2017-03-09 09:56
dariau su pirktinem apelsinu sultim, tai irgi labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital