Naminiai koldūnai su jautienos-kiaulienos faršo įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Naminiai koldūnai su jautienos-kiaulienos faršo įdaru
Autorius apie receptą: Skanučiai rankų darbo koldūnai! Iš nurodytų ingredientų užsišaldžiau net 140 koldūnų. Skanučiai rankų darbo koldūnai! Iš nurodytų ingredientų užsišaldžiau net 140 koldūnų. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
Įdarui:
350 gramų kiaulienos faršo
350 gramų jautienos faršo
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako
2 šaukšteliai rūkytos paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Tešlai:
5 stiklinės miltų
2 stiklinės vandens (karšto)
100 mililitrų aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Faršą pagardinti prieskoniais, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, įspausti česnaką ir gerai išmaišyti.
2.
Iš miltų, vandens, aliejaus ir druskos užminkyti tešlą, tešla turi būti labai minkšta ir nelipti prie rankų.
3.
Tešlą gerai išminkyti ir iškočioti. Stikline išspausti apskritimus, į vidurį įdėti faršo, ir sulipdyti koldūnus.
4.
Dėti koldūnus ant miltuoto padėklo, apibarstyti miltais ir dėti į kamerą, kad sušaltų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Karolina
2023-04-03 14:42
Patys skaniausi ATSAKYTI
Rita
2021-02-15 14:51
Tai kokio svorio vienas koldunas kad isrjo 140?:D
Pagal recepta truksta sultinio mesoj, mazai svogunu kaip tokiam kiekiui farso, zodziu nieko gero ATSAKYTI
Simona
2017-09-08 07:40
Puikus receptas, išsisaugojau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital