Naminiai koldūnai pagal Justyną - labai skanūs ir lengvai pagaminami

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Naminiai koldūnai
Autorius apie receptą: Kad ir kiek teko ragauti koldūnus iš parduotuvės, nei vieni nei perpus nepriartėjo prie to skonio, kokie būna naminiai. Kad ir kiek teko ragauti koldūnus iš parduotuvės, nei vieni nei perpus nepriartėjo prie to skonio, kokie būna naminiai. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
3 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė vandens (karšto, sūraus)
3 šaukštai aliejaus
Įdarui:
500 gramų maltos mėsos
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus berkite į dubenį, pilkite aliejų ir karštą vandenį. Šaukštu gerai išmaišyti ir, kai masė truputį pravės, toliau minkyti rankomis.
2.
Tešlą gerai išminkyti. Jokiu būdu neberkite daugiau miltų, minkant tešla taps elastinga, nelimpanti prie rankų ir stalo.
3.
Įdarui maltą mėsą sumaišykite su smulkintu svogūnu, druska, pipirais.
4.
Tešlą plonai iškočiojame ir išspaudžiame apskritimus stikline. Į kiekvieną dedame šauškštelį įdaro, kraštelius užspaudžiame.
5.
Paruoštus koldūnus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite apie 7 - 8 minutes.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital