Naminiai kibinai - sultingi ir minkštučiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Kibinai
Autorius apie receptą: Būtinai nors kartą pasigaminkite kibinus namuose - sultingus, minkštutėlius, tirpstančius burnoje. Iš nurodyto kiekio pavyko 25 kibinai ir vienas mažas kibiniukas. Būtinai nors kartą pasigaminkite kibinus namuose - sultingus, minkštutėlius, tirpstančius burnoje. Iš nurodyto kiekio pavyko 25 kibinai ir vienas mažas kibiniukas. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
Tešlai:
500 gramų miltų
200 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
šiek tiek druskos
Įdarui:
500 gramų kiaulienos sprandinės
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai grietinės
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai: miltus suberkite į dubenį ir sudėkite kubeliais pjaustytą sviestą. Rankomis patrinkite sviestą su miltais, kol masė bus panaši į trupinius. Įdėkite žiupsnelį druskos ir viską išmaišykite.
2.
Į išplaktus kiaušinius sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Plakinį supilkite į miltus ir išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Suformuokite apvalų gabaliuką, įdėkite į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve apie 1 val.
3.
Įdarui: sprandinę supjaustykite mažais kubeliais, dėkite smulkiai sukapotą svogūną, krapus, petražolės, grietinę, pagardinkite druska ir nepagailėkite juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite.
4.
-iškočiokite tešlą, išspauskite skritulėlius (manieji buvo 12cm skersmens), dėkite mėsos įdaro. Užspauskite skritulėlio kraštus ir užlankstykite viršų-
5.
Kibinus sudėkite ant kepimo skardos, ištiestos kepimo popieriumi. Aptepkite kiaušinio ir vandens plakiniu. Ant viršaus galite užberti sezamo sėklų. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. p.s. mediniu pagaliuku keletą kartų pradūriau tešlą tam, kad išeitų susidarę garai ir tešla nesuplyštų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
rekomenduoju
2023-01-29 19:43
Labai geras receptas! padariau dar ir keletos kitokiu rusiu, tai toobuli! ATSAKYTI
Kipras
2020-11-25 11:26
Matai skanus ATSAKYTI
Jolanta
2019-03-06 09:21
Skanūs ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital