Naminiai kibinai su malta mėsa

AUTORIUS:
Rimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 17
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Naminiai kibinai su malta mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 17
Tešlai:
800 mililitrų kvietinių miltų
200 gramų kepinių margarino
200 gramų grietinės (naudojau 40% riebumo)
3 vienetai kiaušinių
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo
2 vienetai svogūnų
1 vienetas sultinio kubelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai miltus su margarinu rankomis triname, kol atrodys kaip trupiniai. Įmušame kiaušinius, sudedame grietinę. Minkome tešlą iki vientisos konsistencijos ir dedame 30 min į šaldytuvą, kad atvėstų.
2.
Įdarui supjaustome smulkiai svogūnus.
3.
Faršą sumaišome su pjaustytais svogūnais, įtrupiname sultinio kubelį, pagardiname druska ir pipirais. Išmaišome.
4.
Jau paruoštą tešlą minkome. Darbo stalą pabarstome miltais. Gnybiame po gabalėlį tešlos ir kočiojame apvalų blynelį. Dedame po šaukštą įdaro, sulenkiame, suspaudžiame viršuje ir gražiai užlankstome.
5.
Dedame į skardą, išklotą kepimo popieriumi.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 min., kol gražiai paruduos.
AUTORIUS: Rimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital