Naminiai kebabai su česnakiniu padažu

AUTORIUS:
Ga Jur
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 111)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 111)
Naminiai kebabai su česnakiniu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Pagrindui:
5 vienetai tortilijų
Įdarui:
800 gramų vištienos
0.5 vieneto kopūstų
3 vienetai agurkų
3 vienetai pomidorų
100 gramų graikiško jogurto
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
Padažui:
300 gramų graikiško jogurto
3 šaukštai majonezo
4 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti juostelėmis ir apkepinti su šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kartu su mėsa apkepti smulkiai pjaustytus svogūnus, prieš baigiant kepti užpilti 100 gramų graikiško jogurto. Vištieną pagardinti druska, pipirais ir paprikos milteliais ir uždengus šiek tiek patroškinti.
2.
Padažui graikišką jogurtą sumaišyti su druska ir majonezu. Įspausti česnakus ir gerai išmaišyti.
3.
Sutarkuoti kopūstą, griežinėliais supjaustyti pomidorus ir agurkus, visas daržoves sudėti į vieną indą ir užbarstyti truputį druskos.
4.
Ant tortilijos dėti sluoksnį daržovių, ant jų - vištieną, užpilti padžo. Sulankstyti, kad gautųsi kebabo forma, suvynioti į foliją. Dėti į orkaitę ir pašildyti 180 C laipsnių temperatūroje apie 10 - 15 minučių.
AUTORIUS: Ga Jur
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Vardas
2024-03-28 14:16
Rekomenduoju! Nemėgstu svogūnų, tai nedėjau į kebabą, vis tiek puikus skonis :) ATSAKYTI
Mėta
2024-01-10 20:29
Labai skanūs! ATSAKYTI
Ingrida
2023-10-11 21:54
Skaniai gavosi ir be kepinto svoguno. Svoguna supjauciau siaudeliais kaip ir visas darzoves. Dali padazo pasilikau ir dejau ant svieziu darzoviu. Ir orkaites nenaudojau, tiesiog ant grilio keptuves viena ir kita puse verciant lavasas apskrudo ir susilo. Buvo tobula. ATSAKYTI
Nieko gero
2022-03-20 15:01
Patarimas!
Folijoje gavosi minksti kadangi susikaupė skysciai.
Manyciau reiktu nevinoti i folija arba pakepti ketpuveje!
Is pradziu SUKEPINTI SVOGUNUS tik tada deti vistiena! ATSAKYTI
ka?
2021-08-21 14:54
apie kokį čia kopūstą kalba? ATSAKYTI
Greta
2022-03-09 15:04
Paprastas baltagūžis, bet, jei nemėgstate, galima naudoti ir salotą :) ATSAKYTI
Augustinas
2021-04-26 17:30
Ne vieną kartą užsisakiau kebabą iš Proof Pizza kai pasidariau šį kebabą vos ne numiriau kaip skanu. Ir dabar visą laiką darausi iš čia ATSAKYTI
Samanta
2017-06-14 14:03
Skaniau ir sveikiau už pirktinius ATSAKYTI
Jezus
2021-08-21 14:55
Kuom sveikiau? Lygiai taip pat daro. Tik kad kepa specialiuose keptuvėse. ATSAKYTI
Egidija
2017-05-29 14:15
Česnakinis padažas, kaip visada - tobulas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital