Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų
cukraus
250 gramų
šokolado
200 gramų
graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į sausą puodą suberti cukrų ir ant silpnos ugnies kaitinti, kol ištirps ir taps medaus spalvos. Suberti peiliu pasmulkintus riešutus ir išjungti kaitrą, gerai permaišyti.
2.
Kepimo indą ~15X10cm iškloti folija. Sukrėsti karštą masę ir palyginti. Palikti pravėsti. Kai griliažas bus šiltas, bet jau eis liesti rankomis, nulupti nuo folijos, perkelti ant lentutės ir supjaustyti. Jai atvėso per daug ir nebesipjausto, galima tiesiog sulaužyti į norumus gabaliukus.
3.
Pilnai atvėsusius gabaliukus aplieti tirtpintu šokoladu. Papuošti pagal skonį. Palikti šokoladą sustingti.