Naminiai griliažiniai saldainiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Griliažiniai saldainiai
Griliažiniai saldainiai
Griliažiniai saldainiai
Griliažiniai saldainiai
Griliažiniai saldainiai
Griliažiniai saldainiai
Griliažiniai saldainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų cukraus
250 gramų šokolado
200 gramų graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į sausą puodą suberti cukrų ir ant silpnos ugnies kaitinti, kol ištirps ir taps medaus spalvos. Suberti peiliu pasmulkintus riešutus ir išjungti kaitrą, gerai permaišyti.
2.
Kepimo indą ~15X10cm iškloti folija. Sukrėsti karštą masę ir palyginti. Palikti pravėsti. Kai griliažas bus šiltas, bet jau eis liesti rankomis, nulupti nuo folijos, perkelti ant lentutės ir supjaustyti. Jai atvėso per daug ir nebesipjausto, galima tiesiog sulaužyti į norumus gabaliukus.
3.
Pilnai atvėsusius gabaliukus aplieti tirtpintu šokoladu. Papuošti pagal skonį. Palikti šokoladą sustingti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Marius
2020-02-23 22:06
Nesamones rasot su tuo cukrum, jis nesilydo, niekas su juo nevyksta. ATSAKYTI
Agnė
2020-02-24 09:04
Tikrai lydosi, reikia tik nedidelės kaitros ir daug kantrybės :) ATSAKYTI
niam
2021-05-27 12:58
tika pagaminau viskas super lydosi juk kantrybes ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital