Naminiai grietininiai mėlynių ledai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminiai grietininiai mėlynių ledai
Autorius apie receptą: Turėjau taip nemažai prisipirkus mėlynių, tai dalį užšaldžiau, dalį taip valgėme, o iš likusių padariau ledus. Pavyko tikrai labai skanūs. Turėjau taip nemažai prisipirkus mėlynių, tai dalį užšaldžiau, dalį taip valgėme, o iš likusių padariau ledus. Pavyko tikrai labai skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų grietinės, 30% riebumo (tirštos)
398 gramai kondensuoto pieno, saldinto
2 saujos mėlynių
16 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį dėti mėlynes, berti vanilinį cukrų ir sutrinti iki vientisos masės.
2.
Į dubenėlį dėti grietinę, kondensuotą pieną, išplakti ir supilti paruoštą mėlynių masę. Paruoštą masę supilti į dėžutę, uždengti dangteliu ir įdėti į šaldymo kamerą.
3.
Po 1 valandos išimti iš šaldymo kameros ir gerai pamaišyti, tuomet vėl dėti 1 valandai, pamaišyti ir taip pakartoti dar vieną kartą.
4.
Prieš patiekiant, ledus išimti iš šaldymo kameros ir truputį palaikyti kambario temperatūroje, tuomet juos paskirstyti į norimus indelius.
Patarimai:
Saldumo reguliavimas Jei saldumo leduose trūksta, pabarstykite cukraus pudra ir išplakite dar kartą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital