Naminiai grietiniečiai pagal Dalią

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Grietiniečiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
Tešlai:
370 gramų miltų
100 gramų grietinės
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
110 gramų varškės
2 šaukšteliai karamelizuoto kondensuoto pieno
1 žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi ir kambario temperatūros sviestu, sudėti grietinę, įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą.
2.
Įdarui varškę sumaišyti su "Rududu" ir cinamonu ir gerai išsukti iki kreminės konsistencijos.
3.
Tešlą kočioti ant miltais pabarstyto stalviršio, maždaug 0,5 centimetro storio. Stikline išspausti formeles, į kiekvieno vidurį dėti nepilną arbatinį šaukštelį įdaro, užlenkti ir šakute užspausti kraštelius.
4.
Pyragėlius dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol lengvai paruduos, apie 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital