Naminiai "čipsai"

AUTORIUS:
Inga Juršienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Naminiai "čipsai"
Naminiai "čipsai"
Naminiai "čipsai"
Naminiai "čipsai"
Naminiai "čipsai"
Naminiai "čipsai"
Autorius apie receptą: Puikus užkandis jaukiems vakarams. Greita ir labai skanu. Puikus užkandis jaukiems vakarams. Greita ir labai skanu. Inga Juršienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai bulvių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais. Galima pjaustykle, skustuku, peiliu ar kitu jums patogiu būdu.
2.
Bulves nuplauti, pamirkyti šaltame vandenyje, tuomet išgriebti ir nusausinti.
3.
Į puodą įpilti aliejaus, kad apsemtų bulves, įkaitinti, sudėti bulvių griežinėlius ir kepti. Kai tik pradės ruduoti, išgriebti kiaurasamčiu ir sudėti ant rankšluostinio popieriaus.
4.
Paruoštus "čipsus" pabarstyti druska (galima naudoti bulvių prieskonius ar kitus mėgstamus).
AUTORIUS: Inga Juršienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital