Naminiai bulvių traškučiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Bulvių traškučiai
Bulvių traškučiai
Bulvių traškučiai
Bulvių traškučiai
Bulvių traškučiai
Bulvių traškučiai
Bulvių traškučiai
Bulvių traškučiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai bulvių
1 saujelė druskos
500 mililitrų aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nuskutame, nuplauname.
2.
Bulvių skustuku skutame skersai arba išilgai griežinėlius (jie būna labai plonyčiai). Kiekvieną jų nusausiname popieriniu rankšluoščiu iš abiejų pusių.
3.
Dedame po kelis į verdantį aliejų ir kepame, kol apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinių rankšluoščių ar servetėlių ir apibarstome druska.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Mila
2021-02-22 10:26
O aliejų kaitinote,keptuvėje,puode ar orkaitėje?nelabai supratau ATSAKYTI
Ganx
2020-06-02 21:00
Tikrai super receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital