Naminės varškės spurgos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 57
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Varškės spurgos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 57
500 gramų varškės
350 gramų miltų (apytikriai)
4 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilės
1 litras aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę su cukrumi, kiaušiniais ir vanile išsukti elektriniu trintuvu. Sudėti miltus, kartu su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Tešla turi būti minkšta, šiek tiek lipti prie rankų, bet lengvai formuojama. Jeigu reikia, berti dar šiek tiek miltų, bet ne daugiau nei papildomus 50 gr, kitaip telša bus per kieta.
2.
Šlapiomis rankomis formuoti rutuliukus, jei labai limpa, rankas galima patepti aliejumi. Dėti spurgas į įkaitintą aliejų ir kepti, kol gražiai apskrus.
3.
Iškeptas spurgas pabarstyti cukraus pudra arba apvolioti cukraus - cinamono mišinyje.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
M.Irena
2022-05-07 07:54
Spurgos gaunas labai skanios , bet per sausos , dedu perpus mažiau miltu tada iškepa dregnos ATSAKYTI
Viktoria
2018-04-22 17:50
Man jos sukrito kai atsalo ATSAKYTI
Diana
2019-10-23 10:13
Gali būti, kad dėjote į per karštą aliejų - spurgų išorė iškepė, o vidus nespėjo pakankamai iškept, todėl vėsdamos ir sukrito. Gaminant spurgas reikia aliejaus kaitrumą labai atitaikyti. ATSAKYTI
zuika
2018-01-14 11:43
Ar kas isbandete? Nes man nepatinka, kai buna dregnas vidus ATSAKYTI
Aleksandra
2018-01-15 19:48
Aš bandžiau ir buvo super, vidus drėgnas nebuvo. Tik kaip visada darant spurgas, miltų kiekį derinau pagal varškę, nes varškės būna skirtingai šlapios, tad ir miltai varijuoja. O kad nebūtų spurgų drėgnas vidus (t.y. nedakepęs) reikia tinkamai įkaitinti aliejų. Jis turi būti karštas, bet nerūkti, nedūmyti, t.y. nebūti per karštas, nes tada spurgų išorė iškeps, o vidus liks žalias. Pabandykite jame iškepti pirma kelias spurgytes ir pažiūrėti, kaip gaunasi, ar jau gera temperatūra. Jeigu gera, kepkite ir likusias. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital