Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
400 gramų | kvietinių miltų | |
180 mililitrų | vandens (šilto) | |
70 gramų | alyvuogių aliejaus | |
50 gramų | svirplių miltai (nebūtina, bet suteikia labai derančią skonio natą ir praturtina maistingumą) | |
1 šaukštelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
Įdarui: | ||
200 gramų | raudongūžių kopūstų | |
1 vienetas | pomidorų (prinokusio) | |
1 vienetas | avokadų (didelio) | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų | |
2 šaukštai | rausvųjų svogūnų (smulkiai smulkinto) | |
2 šaukštai | raudonosios paprikos (smulkiai pjaustytos) | |
2 šaukštai | grietinės | |
4 šaukšteliai | balzaminio acto | |
25 gramai | svirplių (naudojome džiovintus su čili pipirais ir rūkyta paprika) | |
1 žiupsnelis | kalendros (šviežios) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | grūstų juodųjų pipirų |