Naminės storapadės mini picos su kumpiu ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Storapadės mini picos su kumpiu
Autorius apie receptą: Šios nedidelės picukės su storesniu padu pavyko labai skanios. Įdarą recepte užrašiau savo naudotą, bet jį galite pasirinkti bet kokį mėgiamą. Šios nedidelės picukės su storesniu padu pavyko labai skanios. Įdarą recepte užrašiau savo naudotą, bet jį galite pasirinkti bet kokį mėgiamą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
Tešlai:
340 gramų   miltų  (apytikriai)
160 mililitrų   vandens  (šilto)
1 vienetas   kiaušinių  (S dydžio)
30 mililitrų   alyvuogių aliejaus
20 gramų   cukraus
4 gramai   sausų mielių
0.5 šaukštelio   druskos
Įdarui:
200 gramų   virto kumpio
120 gramų   sūrio
8 vienetai   juodųjų alyvuogių
7 šaukštai   pomidorų padažo
1/4 vieneto   paprikos
pagal poreikį   svogūnų laiškų  (baltosios dalies)
šiek tiek   vandens  (svogūnams marinuoti)
šiek tiek   cukraus  (svogūnams marinuoti)
šiek tiek   acto  (svogūnams marinuoti)
šiek tiek   džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į vandenį įberti cukrų ir mieles, ir palikti apie 10 minučių pastovėti. Tada supilti aliejų, įmušti kiaušinį, suberti druską, išmaišyti ir palaipsniui suberti persijotus miltus.
2.
Užminkyti tešlą, minkyti apie 5 - 6 minutes. Dubenėlį ištepti trupučiu aliejaus, įdėti tešlą, jos viršų taip pat aptepti aliejumi, uždėti virtuvinį rankšluostį ir palikti apie 50 - 60 minučių, kad pakiltų.
3.
Įdarui kumpį, papriką, alyvuoges supjaustyti, sūrį sutarkuoti stambia tarka. Svogūnų laiškų baltą dalį supjaustyti ir šiek tiek pamarinuoti su vandeniu, trupučiu cukraus ir actu.
4.
Pakilusią tešlą padalinti į 7 lygias dalis. Iš kiekvienos iškočioti maždaug 12 - 14 centimetrų skersmens paplotėlį.
5.
Paplotėlius sutepti pomidorų padažu, užbarstyti supjaustytą kumpį, papriką, sudėti alyvuoges, pamarinuotus svogūnus. Juos prieš tai nupilti per sietelį, kad nuvarvėtų. Ant viršaus užbarstyti džiovintus raudonėlius ir tarkuotą sūrį.
6.
Kepti 15 - 20 minučių 200 C laipsnių temperatūroje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital